Sawanah Koko

Sesuai Untuk Seisi Keluarga

Sawanah koko Kurma + Madu menggunakan gula nano dan koko alkali yang baik untuk kesihatan


Masalah sembelit bagi kanak-kanak dan dewasa

Memperbanyakkan susu ibu bagi wanita selepas bersalin

Kanak-kanak mudah menghafal (IQ kanak-kanak)

Kurang tenaga ketika membuat kerja

Ibu-Ibu Diluar Sana 
Tak Perlu Risau Lagi !!

Sawanah Koko menggunakan bahan yang terbaik untuk kesihatan

KOKO ALKALI (AFRIKA)

Mengurangkan tekanan darah, memperbaiki kesihatan
pembuluh darah dan memperbaiki tahap kolesterol.

GULA NANO

Mengelakkan dari tekanan diabetes (semasa kecil),
Membantu pesakit diabetes
(Tiada bahan kimia, kalori, kolesterol yang membahayakan kesihatan).

KURMA

Sangat baik untuk meningkatkan daya ingatan dan dapat memberi tenaga yang diserap oleh tubuh.

MADU

Membantu proses pembesaran , dan merangsang minda kanak2 serta perkembangan otak

No. Sijil

halal-malaysia-logo-83E58494C7-seeklogo.com

Halal

Ms 1500 :2009 1139-12/2014

Mesti Vector logo

Mesti

78/N/000015-092013

Ahli Persatuan Pengguna Islam

78/N/000015-092013

Packaging

Pouch 

1 kg

 

Kotak

30g x 20sachet

Papan

30g x 20sachet

Coklat Kaya Dengan Kebaikan

Ramai Ibu Yang Berpuas Dengan Produk Kami 

TESTIMONI

Masa mengandung mmg tiap2 hari minum Sawanah Koko. sebelum bersalin pun sempat minum sawanah Koko dicampurkan dgn planta.

Alhamdulillah proses kelahiran dipermudahkan. masa dalam pantang pun masih amalkan sawanah Koko.

Alhamdulillah rezeki baby. susu banyak. ibu pon x sembelit masa pantang..


Kak Su
- Kelantan -
Syukur sangat saya jumpa produk Koko Sawanah ni. Anak saya berusia 5 tahun suka sangat dengan Koko Sawanah.

Sekarang ni bnyk perubahan yang saya lihat dengan anak saya, cepat menghafal surah2 pendek, tak sampai satu bulan di tadika sudah habis iqra' 1 dan lancar mengeja.





Syikin
- Selangor -
Saya ni susah nak buang air besar, seminggu 2x, smlm saya start minum dan banyak membuang.

Sebelum ni saya try produk lain pun x buang juga, minum Koko Sawanah malam tdi baru buang. Lega segala angin keluar. Terbaik.






Ina TSM
- Perak -
Anak-anak saya sekarang minum Sawanah Koko. Yang umur 2 tahun setengah tu saya bagi dari umur setahun.

Alhamdulillah nampak kesannya, apa kita cakap dia cepat faham, aktif. Dia dah xnak susu lain.

Sebulan stock untuk anak sahaja 6 Pack. tu pun xcukup.




Ieta Kassim
- Perlis -
Salam saya nak bagi feedback, anak saya umur 3 tahun, dia suka sgt susu choc Sawanah ni.

Semalam terus tukar, susu lain dia sanggup x minum. dia nak susu choc Sawanah, memang fav dia.

Alhamdulillah kawan jual. murah, berpatutan dan terbaikk




Masliza Yusof
- Johor -
Salam, anak saya suka sangat. Mulanya risau jugak dia tak suka, sebab dlu dia pernah minum susu coklat lain, tpi tak pernah habis separuh, dan sembelit. Lepas tu tak berani dah beri dia minum sebarang air coklat.

Tapi try bagi dia Sawanah, memang dia minum. Suke sangat. Laju je minum. Alhamdulillah


Kak Suriya
- Kedah -

Berapa Harga Sawanah Koko ?

Semenanjung Malaysia

RM19 + 5 Postage

= RM24


Sabah / Sarawak

RM19 + 9 Postage

= Rm28

Harga Pek COMBO RM40 Sahaja !!

Tawaran untuk ibu-ibu yang ingin mencuba Sawanah Koko

JIMAT RM 8 !!!

Potongan rm8 supaya ibu-ibu di luar sana dapat mencuba dan merasai sendiri kelebihan yang ada pada Sawanah Koko

Siapa Yang Perlukan Sawanah Koko ??

 

Anak Bermula

Umur 6 Bulan


Ibu Yang

Menyusukan

Anak


Minuman

Seisi Keluarga

Tempah Sekarang Untuk Lebih Jimat !!

Sila Tekan Beli Sekarang

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial